Om Michael Wils Fotografi

Michael Wils Fotografi er den professionelle løsning til din virksomhed. Håndværket er den højste prioritet, og fokus er at finde den helt rette løsning til opgaven.
Der er ingen faste priser, for der skal altid tages hensyn til opgavens natur og budget. Det er mit mål altid at finde den kombination, som passer bedst til dit behov. Med speciale indenfor reklamefotografi, særligt produkt- og madfotografi, er jeg den rette, når din virksomhed eller produkt skal præsenteres korrekt, og udtrykket skal være på plads. 

Om Michael Wils

Jeg er bosiddende på Midtfyn og fagudlært reklamefotograf. Jeg har været heldig i min karriere at have et utal af forskellige fotografiske opgaver, som har givet mig den brede erfaring, som jeg besidder i dag. Jeg har arbejdet over 10 år indenfor reklamefotografi, jeg har fotograferet alt fra hurtige biler til en liter mælk og højtstående direktører. For mig har hver opgave været lærerig og vigtig. “For hvert billede jeg tager, bliver jeg det billede klogere” Det har altid været min filosofi, og ingen opgaver er vigtigere end andre. 

-Michael

Using Format